Αξιολόγηση Χρήστη: / 10
ΧείριστοΆριστο 

Η ομάδα «Κοπέρνικος» γυρίζει για άλλη μια φορά τον «Κόσμο Ανάποδα»!

Ο Κόσμος Ανάποδα, Παιδικό Θέατρο, Παιδική Σκηνή, PassPORT, Θεματικές Ενότητες, Προτάσεις για γονείς, ΠΑΣΥΒΝ, pasyvn.gr   Γνωστή στο παιδικό κοινό από τις πετυχημένες μουσικο-θεατρικές εμφανίσεις του προηγούμενου χειμώνα σε διάφορες θεατρικές σκηνές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ομάδα «Κοπέρνικος» (www.kopernikos.gr) ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει και πάλι στον υπέροχο «Ανάποδο Κόσμο» της, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό «μεταφορικό μέσο», σε διαφορετική τοποθεσία, συστήνοντάς μας καινούριους φανταστικούς ήρωες!!

   Οι βραβευμένοι, με Α΄Βραβείο από το ΥΠΠΟ, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, εμπνευστές αυτού του ευφάνταστου παιδικού «Ανάποδου» κόσμου και δημιουργοί του αγαπημένου παιδικού CD «Ο Κόσμος Ανάποδα»,  επανέρχονται με μια καινούρια  μουσικο-θεατρική παράσταση, από την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 15.30  στον πολυχώρο PassPORT στον Πειραιά.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
   “Στο κάστρο του Πυρετού, ο Άρχοντας των Ιώσεων βράζει από θυμό! Η ανεργία του χτυπάει την πόρτα μιας και οι κλιματικές αλλαγές έχουν παρατείνει το καλοκαίρι.....
Έτσι, παρέα με τον υπηρέτη του Ίκτερο, αποφασίζουν απλά... να το εξαφανίσουν! Θα μπορέσουν ο Κοπέρνικος και ο κυβόσαυρος Μαξ να αποστρέψουν τα καταστροφικά τους σχέδια και μάλιστα χωρίς να αρρωστήσουν; Πώς μπορεί να βοηθήσει σε αυτό ένας Άμπακος, ο κύριος Γρουσουζέλος, δυο Κινεζάκια και ο Μπομπ ο Χαμαιλέοντας;”

Συμμετέχουν: Ελισσαίος Βλάχος, Λευτέρης Ελευθερίου, Έμη Σίνη, Ευαγγελία Τσιάρα
Σκηνικά – Κουστούμια: Σεμίραμις Μοσχοβάκη
Μουσική: Άγγελος Αγγέλου
Κείμενα: Έμη Σίνη- Άγγελος Αγγέλου
Σκηνοθεσία: Ομάδα «Κοπέρνικος»

Πληροφορίες
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Photogalley

Τοποθεσία

Επισκέπτες

Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube