.
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας. Ιδρυτικό μέλος, Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.. Συμμετείχε στην επιτροπή διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ., καθώς επίσης και σε 12 επιμορφωτικά σεμινάρια σε δήμους σε πολλά από τα οποία παρουσίασε εισηγήσεις-εργασίες. Μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ.. ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ». Μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών (2001) για την εκπόνηση του πρότυπου κανονισμού και οργανισμού που διέπουν τη λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών. Μέλος της Ομάδας Διοίκησης Έργου του Υπουργείου Εσωτερικών (2009) που συστάθηκε για την εκπόνηση παιδαγωγικού προγράμματος και τη μελέτη του θεσμικού πλαισίου των Π.Σ. Αρθρογράφησε σε εφημερίδες και περιοδικά και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο εκφράζοντας τις απόψεις και τις θέσεις του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.. Συμμετείχε στην Πανελλαδική έρευνα του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. για τους παιδικούς σταθμούς (2002-2004) και στην έρευνα του Δ.Β.Α. 2008 με θέμα: «Απεικόνιση της δημογραφικής και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης των οικογενειών των φιλοξενουμένων παιδιών». Με υποτροφία Full Bright παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Loyola University Chicago ΗΠΑ, μέσα στα πλαίσια του οποίου παρακολούθησε την λειτουργία παιδικών σταθμών. Εργάστηκε για ένα χρόνο στο Κέντρο Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» και 27 χρόνια στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών σαν παιδαγωγός σε βρεφικά, νηπιακά τμήματα και προϊσταμένη σε παιδικούς σταθμούς. Από το 2007 είναι Διευθύντρια Παιδαγωγικών Προγραμμάτων στους παιδικούς σταθμούς αρμοδιότητας Δήμου Αθήνας (Δ.Β.Α.). Εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας για 4 χρόνια. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος στο Σωματείο εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου της Αθήνας, όπου πρωτοστάτησε στις πολυήμερες κινητοποιήσεις για την κατάκτηση του εξαώρου εργασίας και των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. του Δ.Β.Α.. Έχει συμμετάσχει σε 5 συνέδρια της ΠΟΕ-ΟΤΑ ως εκλεγμένη σύνεδρος, στα οποία κατέθεσε ψηφίσματα σχετικά με το δημόσιο, σύγχρονο και παιδαγωγικό χαρακτήρα των παιδικών σταθμών, καθώς επίσης και για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών και των παιδαγωγών.

ΧΑΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας. Από το 1989-2000 εργαζόταν ως παιδαγωγός σε κρατικούς Παιδικούς Σταθμούς. Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.. Εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει 20 χρόνια προϋπηρεσία και από το 2000 έως σήμερα εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στο 6° ΕΠΑΛ Αθηνών. Υπεύθυνη του τομέα εκπαιδευτικών του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου. Μέλος της επιτροπής διοργάνωσης σεμιναρίων. Συμμετείχε στην συντακτική επιτροπή του περιοδικού «ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ.. ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ».

ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σπύρου (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχει 20 χρόνια προϋπηρεσία και εργάζεται σε θέση προϊσταμένης τμήματος σε Π.Σ. του Δήμου Κορυδαλλού. Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας στο Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. και επί σειρά ετών εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. των Π.Σ. του Δήμου Κορυδαλλού. Συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου και έλαβε μέρος σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια σε δήμους. Εργάστηκε σαν εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα προσχολικής αγωγής Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής  Ηλικίας απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής  Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εργάζεται από το 1990 σε Παιδικούς  Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών σε βρεφικά και νηπιακά  τμήματα με παράλληλη 10ετή εμπειρία και στον ιδιωτικό τομέα σαν ιδιοκτήτης ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού. Από το 2007 υπηρετεί στο τμήμα Παιδαγωγικών Προγραμμάτων των Παιδικών Σταθμών αρμοδιότητας Δήμου Αθηναίων (Δ.Β.Α.)

ΣΕΡΜΕΑ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου (ΤΑΜΕΙΑΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχει 20 χρόνια προϋπηρεσία και εργάζεται σε θέση προϊσταμένης τμήματος σε Π.Σ. του Δήμου Αγ. Βαρβάρας. Διετέλεσε εκπρόσωπος εργαζομένων και Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Αγ. Βαρβάρας και αντιπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ΑΔΕΔΥ. Ταμίας του Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. από το 2003 μέχρι σήμερα. Συμμετείχε στην επιτροπή διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς συνεδρίου του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ., καθώς επίσης και σε 12 επιμορφωτικά σεμινάρια σε δήμους. Εργαστηριακός συνεργάτης του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

ΚΟΥΛΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Οδυσσέα (ΜΕΛΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής, απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Αθήνας. Κατάγεται από τη Νέα Ζίχνη Νομού Σερρών. Διορίσθηκε το 1990 στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Νέας Ζίχνης όπου εργάσθηκε έως το 1995 σε βρεφικά και νηπιακά τμήματα, από το 1995 έως το 1997 εργάσθηκε στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Κω, από το 1997 έως και σήμερα εργάζεται ως Προϊσταμένη 2ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καβάλας. Εργάσθηκε ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ Κω και Καβάλας στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης στα μαθήματα Βρεφοκομίας και Πρακτικής Άσκησης. Από το 2003 εκλέγεται ομόφωνα και μετέχει ως εκπρόσωπος εργαζομένων στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καβάλας. Διετέλεσε μέλος οργανωτικής επιτροπής του 1ου Βιωματικού Σεμιναρίου που έγινε στις 11 και 12 Ιούνη 2006 στην Καβάλα με θέμα  «Φωνητική διόρθωση και μουσική αγωγή παιδιών προσχολικής ηλικίας», του 2ου Βιωματικού Σεμιναρίου που έγινε 17 και 18 Ιούνη 2006 στην Καβάλα με θέμα «Ψυχοκινητική : Εμπειρίες με το σώμα, τα υλικά, κοινωνικές εμπειρίες» και «Θεατρικό παιχνίδι» καθώς και του 1ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που διοργανώθηκε στην Καβάλα στις 29 και 30 Μάρτη 2008 με θέμα « Σύγχρονες προσεγγίσεις στο χώρο της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας σε πλαίσιο Προσχολικής Αγωγής».

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Παντελή (ΜΕΛΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Καθοδήγηση και την Διοίκηση στην Εκπαίδευση. Εργάζεται από το 1993 ως μόνιμη παιδαγωγός σε Κρατικούς Παιδικούς Σταθμούς και Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε θέση Προϊσταμένης Τμήματος στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας. Έχει αρκετά χρόνια συνδικαλιστικής δράσης και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν. Μεσσηνίας που είναι μέλος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.. Έχει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Δια Βίου Μάθησης από Απόσταση και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Συνδικαλιστικών Στελεχών. Συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις φορέων σε τοπικό επίπεδο.

ΑΡΩΝΗ ΕΛΠΙΣ του Νικολάου (ΜΕΛΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων. Από το 2004 εργάζεται στο Ν.Π. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φαιάκων και παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2005 μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π. Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Φαιάκων από το 2007 και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Φαιάκων από το 2006. Γραμματέας της Επιτροπής Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Νομού στην ΠΟΕ ΟΤΑ. Συμμετείχε στην επιτροπή διοργάνωσης εκπαιδευτικών ημερίδων και εκδηλώσεων στο Ν.Π., το οποίο εργάζεται, και παρακολουθεί σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες που αφορούν το αντικείμενό της. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο σε εβδομαδιαία βάση και έχει μόνιμη ραδιοφωνική εκπομπή με θεματολογία κοινωνικού περιεχομένου. Τηλεοπτικές παρουσίες σε εκπομπές τοπικών καναλιών με την ιδιότητά της.

ΜΑΛΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ-Πρόδρομου (ΜΕΛΟΣ)

  Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας. Συμβασιούχος στον 12° Π.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση σεμιναρίων, καθώς και στη διοργάνωση και γραμματεία του 1ου Ευρωπαϊκού και 1ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. Μέλος της επιτροπής του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. για την επιμόρφωση παιδαγωγών,  γονέων και αρμοδίων. Μέλος της επιτροπής για την επαφή του Συνδέσμου με τους φοιτητές του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι. Αθήνας και των τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και Ηπείρου.

Επισκέπτες

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube