16 Οκτώβριος 2005

   Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ είχε την επιστημονική διοργάνωση και το συντονισμό σε δύο διήμερα σεμινάρια που διοργάνωσε ο Δήμος της Αθήνας για τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αθηναίων.

   Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2005 και είχε τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής» με διακεκριμένους και αξιόλογους εισηγητές.

   Το δεύτερο πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2005 και αποτελούνταν από δύο ενότητες με τίτλους «Βασικές Αρχές Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Δράσης Βρεφικών και Νηπιακών Τμημάτων» και «Υγιεινή – Ασφάλεια- Πρόληψη στον Παιδικό Σταθμό» με εισηγητές καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο τους.

   Τα σεμινάρια παρακολούθησαν πολλοί παιδαγωγοί εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου της Αθήνας. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για τα θέματα των εισηγήσεων, τα οποία, όπως δήλωσαν, τους άγγιξαν, τους βοήθησαν να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο των Παιδικών Σταθμών και τους υπενθύμισαν πόσο σημαντικό είναι να είσαι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας.

Επισκέπτες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube