Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.) και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος - ΤΑΦΠΠΗ καλούν τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, τους εκπαιδευτικούς, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχουν στο 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα:

Εκπαιδευτικές Πρακτικές για το Περιβάλλον και την Πολυπολιτισμικότητα
στο Πλαίσιο της Προσχολικής Αγωγής.

Εκπαιδευτικές Πρακτικές για το Περιβάλλον & την Πολυπολιτισμικότητα στο Πλαίσιο της Προσχολικής Αγωγής

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας κ Θρησκευμάτων και θα διεξαχθεί στις 19,20&21 Νοεμβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη (Grand Hotel Palace).

Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση, υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών, με εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες - ερευνητές από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας που θα διεξαχθεί με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας με υπευθυνότητα και ασφάλεια για όλους, στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης με φυσική παρουσία και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω live streaming.

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Α. Δια ζώσης παρακολούθηση του συνεδρίου
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του συνεδρίου με φυσική παρουσία είναι:1.Οι συμμετέχοντες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν παρέλθει 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. 2. Οι συμμετέχοντες να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης το οποίο να έχει ισχύ κατά τις ημέρες του συνεδρίου.

Η επίδειξη και η ταυτοποίηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης θα είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση των συνέδρων αλλά και κατά την είσοδό τους στον συνεδριακό χώρο.
Η χρήση μάσκας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι υποχρεωτική.
Ο αριθμός των συνέδρων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος. Για τις νέες αιτήσεις εγγραφής θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι σύνεδροι έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση εγγραφής και έχουν εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής, δεν απαιτείται να προβούν σε καμία ενέργεια, καθώς οι θέσεις τους είναι διασφαλισμένες.

Β. Διαδικτυακή Παρακολούθηση
Ο κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα μετάδοσης του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμος μόνο για τους συνέδρους που θα ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής τους συμπληρώνοντας την αίτηση και καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος.

Γ. Το συνεδριακό υλικό, η βεβαίωση παρακολούθησης και το πιστοποιητικό επιμόρφωσης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά σε όλους τους συνέδρους(φυσική παρουσία ή διαδικτυακή συμμετοχή).

 Πακέτα Συμμετοχής - 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο

Το συνολικό κόστος με διαμονή διαμορφώνεται ως εξής:
Δια ζώσης:
Μέλη/Φοιτητές
Μονόκλινο:285€ | Δίκλινο: 210€ | Τρίκλινο: 209€
Μη Μέλη:
Μονόκλινο:295€ | Δίκλινο: 220€ | Τρίκλινο: 219€
-------------------------
Διαδικτυακή παρακολούθηση:
Μέλη/Μη Μέλη/Φοιτητές: 70€

Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:
1) Η αίτηση εγγραφής πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως την Παρασκευή 12/11/2021.
2) Έως την Παρασκευή 12/11/2021 το αργότερο θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το σύνολο του ποσού.
Στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να αναγράψετε με ευκρίνεια και με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο, το οποίο πρέπει να αποστείλετε με
Viber ( 6970589800 ) ή με Email ( [email protected] )
3) Τρόπος Πληρωμής: Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογ.: 6446030020286 || IBAN: GR0801714460006446030020286
4) Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης έως την Δευτέρα 08/11/2021 επιστρέφεται το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.
Στην περίπτωση που το επιλεγμένο πακέτο περιέχει διαμονή μετά την Δευτέρα 08/11/2021 δεν επιστρέφεται το ποσό που αντιστοιχεί στην κράτηση των δωματίων.
5) Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε όχι τηλεφωνικά αλλά με email στο [email protected] ή μήνυμα στο Viber του Συνδέσμου μας 6970589800. Διευκρινίζουμε ότι στο συγκεκριμένο κινητό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο αποκλειστικά και μόνο με μηνύματα και όχι με κλήσεις.
6) Οι φοιτητές υποχρεούνται κατά την διάρκεια των έγγραφων των συνέδρων που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου να προσκομίσουν την βεβαίωση σπουδών τους.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που ακολουθεί:

Επισκέπτες

Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube