Αγαπητοί Σύνεδροι,

Με δεδομένες τις διαστάσεις που έχει λάβει η εξάπλωση του ιού COVIT-19 (κορωνοϊός) και την αβεβαιότητα που επικρατεί, η Οργανωτική Επιτροπή τoυ 16oυ Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής 2020 με θέμα «Εκπαιδευτικές πρακτικές για το περιβάλλον και την πολυπολιτισμικότητα στο πλαίσιο της προσχολικής ηλικίας», το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2020, αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία για τις 26, 27 & 28 Ιουνίου 2020.

16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Η μετάθεση της ημερομηνίας πραγματοποιείται για λόγους ανωτέρας βίας και σε συμμόρφωση προς τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και με σκοπό την προστασία της υγείας όλων μας.

Ο χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής δεν υφίστανται καμία απολύτως μεταβολή.

Ενημερώνουμε όλους τους Συνέδρους που έχουν εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια ότι ήδη οι εταιρίες Aegean και Olympic εξέδωσαν οδηγία σύμφωνα με την οποία μπορούν να αλλάξουν τα εισιτήριά τους χωρίς απολύτως χρέωση. Προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν εκδοθεί μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και να αλλάξουν έως τις 20 Μαρτίου. Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να εκδώσουν σχετικές οδηγίες και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Επίσης ενημερώνουμε ότι για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε περιορισμένο αριθμό επιπλέον δωματίων. Οι Συνάδελφοι που εξέφρασαν την επιθυμία και δεν πρόλαβαν να κάνουν εγγραφή στο Συνέδριο, μπορούν να υποβάλλουν τώρα αίτηση εγγραφής. Θα πρέπει υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής το αργότερο έως 03-04-20. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την εξόφληση του συνολικού ποσού συμμετοχής καθώς οι νέες εγγραφές είναι απολύτως περιορισμένες.

Οι αλλαγές στις ημερομηνίες έχουν ενσωματωθεί στην αρχική ανάρτηση του συνεδρίου.

Ανανεώνουμε το ετήσιο ραντεβού μας στις 26, 27 & 28 Ιουνίου 2020 στην Θεσσαλονίκη σε μια χρονική περίοδο πιο ασφαλή για την προστασία της υγείας όλων μας.

Επισκέπτες

Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube