Μετά από πρόσκληση της Υφυπουργού Εσωτερικών για θέματα Ισότητας κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΒΝ την Τρίτη 13/11/2018.

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Ισότητας  κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σημαντικό ρόλο των Παιδικών Σταθμών και των Παιδαγωγών Προσχολικής Ηλικίας, στην χάραξη πολιτικής για την καταπολέμηση ανισοτήτων, διακρίσεων και στερεοτύπων. Ειδικότερα συζητήθηκαν τρόποι ένταξης παιδαγωγικών προγραμμάτων στους Παιδικούς Σταθμούς για την έμφυλη ισότητα.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΒΝ συνεχάρη την Υφυπουργό για την εξαιρετικά σημαντική και καινοτόμο πρωτοβουλία της, που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον σημαντικό Παιδαγωγικό ρόλο των Παιδικών Σταθμών και των Παιδιαγωγών, προωθώντας πολιτικές εναρμονισμένες στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, προς όφελος των παιδιών και της κοινωνίας.

Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική και αποφασίστηκαν κοινές δράσεις, στις οποίες θα εμπλέκονται το Υπουργείο Εσωτερικών, ο ΠΑΣΥΒΝ και το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, οι οποίες το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν από την Υφυπουργό Εσωτερικών κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Γραφείο τύπου ΠΑΣΥΒΝ

Επισκέπτες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube