Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών μετά από επίσημη πρόσκληση της Κ.Ε.Δ.Ε. παραβρέθηκε στο ετήσιο τακτικό της συνέδριο, το οποίο διεξήχθη από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017 στα Ιωάννινα.

Στο Συνέδριο έγινε παρέμβαση από τον ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. και την Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. σχετικά με τις εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας κυρίου Κώστα Γαβρόγλου για την υποχρεωτική ένταξη παιδιών 4 ετών στην τυπική Εκπαίδευση.

Με συντριπτική πληοψηφία η Κ.Ε.Δ.Ε. εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται οι δυσμενέστατες συνέπειες για τα παιδιά, τους γονείς, τους εργαζόμενους και την τοπική αυτοδιοίκηση στην περίπτωση που υλοποιηθούν οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας.

Η Κ.Ε.Δ.Ε. ζητά με το ψήφισμά της την άμεση ανάκληση των εξαγγελιών του Υπουργού Παιδείας για την υποχρεωτική ένταξη παιδιών 4 ετών και την τήρηση των δηλώσεων του Πρωθυπουργού στις 09/05/2017 για την δυνατότητα των γονέων που έχουν παιδιά προνηπιακής ηλικίας να επιλέγουν την δομή (Παιδικός Σταθμός ή Νηπιαγωγείο) που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Για να δείτε το ψήφισμα εδώ

Επισκέπτες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube