Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ακολουθεί η επιστολή του Συνδέσμου μας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κο Πάνο Σκουρλέτη για την επέκταση του εξαώρου και στο παιδαγωγικό προσωπικό των Δημοτικών Επιχειρήσεων των Ο.Τ.Α.

- - -

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με τον Ν. 4386/2016, άρθρο 8 παρ. 2 εδ. β΄, επανήλθε σε ισχύ το Π.Δ. 588/1988. Με την συγκριμένη νομοθετική διάταξη ορίζεται σε 30 εβδομαδιαίες ώρες εργασίας το ωράριο του παιδαγωγικού προσωπικού ιδιωτικού δικαίου, αορίστου και ορισμένου χρόνου στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που λειτουργούν στο πλαίσιο Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των Ο.Τ.Α.

Σας καταθέτουμε τροπολογία της διάταξης του εδ. β’ της παρ. 1 του αρ. 44 για την επέκταση του μειωμένου ωραρίου και στο προσωπικό των επιχειρήσεων των Ο.Τ.Α.

Επισυνάπτουμε την Αιτιολογική Έκθεση και το Νομοσχέδιο και παρακαλούμε να αποκατασταθεί μια κατάφορη αδικία και η αρχή της ισότητας και ως προς το παιδαγωγικό προσωπικό που απασχολείται σε Παιδικούς Σταθμούς στο πλαίσιο Ν.Π.Ι.Δ. των Ο.Τ.Α. Επισημαίνουμε ότι οι παιδαγωγοί που εργάζονται σε Δημοτικές Επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α. επιτελούν ακριβώς την ίδια εργασία και έχουν τα ίδια προσόντα και τις ίδιες σπουδές και τα ίδια πτυχία με τους παιδαγωγούς των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.

Επισυνάπτονται:

Επισκέπτες

Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube