Αγαπητοί Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

α) Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι Σύνεδροι που έχουν επιλέξει διαμονή, θα έχουν δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην πρώτη εσωτερική πισίνα (όχι Θαλασσοθεραπεία), το γυμναστήριο, τη σάουνα και το χαμάμ.

β) Σήμερα ενημερωθήκαμε από το ξενοδοχείο ότι μπορούν να μας διατεθούν άλλα 23 δωμάτια, εκ των οποίων 20 δίκλινα και 3 μονόκλινα, πέραν της αρχικής συμφωνίας μας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε αιτήσεις 43 ατόμων επιπλέον που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο. Οι συνάδελφοι που θα υποβάλουν τώρα τις αιτήσεις τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής εδώ και να εξοφλήσουν το σύνολο του ποσού το αργότερο έως 07/03/2017.

γ) Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η δεξίωση που θα παρατεθεί σε όλους τους Συνέδρους το βράδυ του Σαββάτου περιλαμβάνει: Γεύμα, Μισό Μπουκάλι Κρασί/άτομο και απεριόριστη κατανάλωση σε αναψυκτικά. Στην δεξίωση θα συμμετέχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι Σύνεδροι.

δ) Ενημερώνουμε ότι οι Σύνεδροι οι οποίοι θα μετακινηθούν με τα μισθωμένα λεωφορεία του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο επιβίβασης τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση των λεωφορείων. Σε περίπτωση καθυστέρησης κάποιου Συνέδρου, ενημερώνουμε ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν ακριβώς στην ώρα τους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα μας το αργότερο έως την Παρασκευή 03/03/2017.

Επισκέπτες

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube