Οι Σύνεδροι οι οποίοι επιθυμούν μεταφορά α) από Αθήνα, β) από κέντρο Θεσσαλονίκης και γ) Αεροδρόμιο Μακεδονία για το ξενοδοχείο Porto Carras με επιστροφή, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση το αργότερο ως την Παρασκευή 24-02-2017 και να κάνουν επιβεβαίωση ότι την παραλάβαμε. Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά έως την Παρασκευή 24-02-2017 και ώρα 10:00μμ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΠΑΣΥΒΝ.

Παρακαλούμε, με πολύ προσοχή οι Σύνεδροι να επιλέξουν και να συμπληρώσουν την αίτηση που αντιστοιχεί στην προτίμησή τους, καθώς στις επισυναπτόμενες φόρμες υπάρχει διαφορετική αίτηση για αυτούς που θα αναχωρήσουν από Αθήνα και διαφορετικές αιτήσεις για αυτούς που θα αναχωρήσουν από Θεσσαλονίκη και Αεροδρόμιο "Μακεδονία" (Parking Λεωφορείων - μπροστά στην είσοδο του αεροδρομίου).

Επισημαίνουμε ότι:
α. Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει λεωφορείο μόνο το μεσημέρι στις 15:00

β. Από το Αεροδρόμιο "Μακεδονία" τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 15:00, 21:00 και 23:00

γ. Από την Αθήνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 07:30 πμ και στις 15:30. (Μόνο οι σύνεδροι που θα επιλέξουν το δρομολόγιο των 15:30 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους το Σάββατο το πρωί. Το ίδιο ισχύει για όλους τους Συνέδρους που θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα με απογευματινές πτήσεις.)

δ. Τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν τόσο από Αθήνα (Γραφεία Συνδέσμου, Μάρνη 10), όσο και από κέντρο Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους, επί της Εγνατίας Οδού) και Αεροδρόμιο Μακεδονία (Parking Λεωφορείων) θα φέρουν την ένδειξη "ΠΑΣΥΒΝ".

ε. Επισημαίνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για μεταφορά και όσοι Σύνεδροι είναι από άλλες πόλεις, με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία παράκαμψη και θα επιβιβαστούν σε σημεία επί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Χαλκιδικής. Οι Σύνεδροι που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία θα συμπληρώσουν στην αίτηση που ακολουθεί τον τόπο επιβίβασης επί των Εθνικών Οδών καθώς επίσης όσοι ξεκινήσουν από Αθήνα, αν επιλέγουν το πρωινό ή το μεσημεριανό λεωφορείο που θα αναχωρήσει από Αθήνα.

Το κόστος της μεταφοράς (μετάβαση και επιστροφή) ανέρχεται στα 50,00 ευρώ για όσους ξεκινήσουν από Αθήνα και στα 20,00 ευρώ για όσους ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη και Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Επισκέπτες

Έχουμε 41 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube