Επειδή κατά καιρούς έχουν διαπιστωθεί φαινόμενα σύγχυσης και παραπληροφόρησης σχετικά με τη σχέση του συνδέσμου μας με άλλα σωματεία ή εταιρείες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) επισημαίνει και διευκρινίζει τα ακόλουθα:

  • Ο Σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδος»
  • Ο Σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την εταιρεία «Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Προσχολικής Αγωγής»
  • Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών συνιστά μια εντελώς διαφορετική συλλογικότητα, απολύτως διακριτή και αυτόνομη, με άλλες στοχεύσεις, σκοπούς Πανελλήνια και Διεθνή αναγνώριση και κύρος.
  • Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ αποτελεί την Πανελλήνια Επιστημονική και Επαγγελματική Οργάνωση στην οποία συμμετέχει το σύνολο των παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας , Αποφοίτων των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής των ΤΕΙ.
  • Δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της προσχολικής αγωγής και έχει πετύχει μεγάλες νίκες για τον κλάδο όπως: η επαναφορά του εξαώρου εργασίας το Π.Δ με τα επαγγελματικά δικαιώματα, ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας, η μετονομασία των Τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας σε Τμήματα Προσχολικής Αγωγής.

   Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στη στήριξη και ενίσχυση της παιδαγωγικής, επιστημονικής και εργασιακής θέσης των παιδαγωγών προσχολικής αγωγής των ΤΕΙ, καθώς επίσης στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και των παιδαγωγών.

   Τα γραφεία του εδρεύουν στην οδό Μάρνης 10 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 210 82 39 503.

   Ως εκ τούτου και επειδή λάβαμε σωρεία και ερωτημάτων και τηλεφωνημάτων ξεκαθαρίζουμε και επισημαίνουμε ότι ο σύνδεσμος μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή συμμετοχή στο συνέδριο που διοργανώνεται από εταιρεία στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.

   Επισημαίνουμε ότι τα συνέδρια μας, Διεθνή και Πανελλήνια διοργανώνονται κάθε άνοιξη, είναι αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους και σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Επισκέπτες

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube