Οι Σύνεδροι οι οποίοι επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί  το αργότερο ως την Δευτέρα 29/02/16 και να κάνουν επιβεβαίωση ότι την παραλάβαμε. Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά έως την Δευτέρα 29/02/16 και ώρα 10:00μμ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΠΑΣΥΒΝ.

Επισημαίνουμε ότι:
α. Από την Αθήνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 08:00 πμ και στις 15:30. (Μόνο οι σύνεδροι που θα επιλέξουν το δρομολόγιο των 15:30 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους το Σάββατο το πρωί)
β. Τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν τόσο από Αθήνα (Γραφεία Συνδέσμου, Μάρνη 10), θα φέρουν την ένδειξη "ΠΑΣΥΒΝ".
γ. Επισημαίνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για μεταφορά και όσοι Σύνεδροι είναι από άλλες πόλεις, με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία παράκαμψη και θα επιβιβαστούν σε σημεία επί της Εθνικής Οδού Αθήνας –Θεσσαλονίκης.
Οι Σύνεδροι που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία θα συμπληρώσουν στην αίτηση που ακολουθεί τον τόπο επιβίβασης επί της Εθνικής Οδού.

Το κόστος της μεταφοράς (μετάβαση και επιστροφή) ανέρχεται στα 40,00 ευρώ.

Αίτηση μεταφοράς

Επισκέπτες

Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube