Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο «Αυτοτελής Υπηρεσία Ελέγχου Νομιμότητας ΟΤΑ. - Οικονομική Βιωσιμότητα και Αυτοτέλεια Ο.Τ.Α.».

  Στο νομοσχέδιο στο άρθρο 29 προβλέπεται η επαναφορά του εξαώρου εργασίας στο παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών.

  Εκφράζουμε τη μεγάλη ικανοποίηση μας καθώς ο Υπουργός Εσωτερικών και η κυβέρνηση τηρώντας τη δέσμευση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ καταργούν τον μνημονιακό νόμο που επέβαλλε το απάνθρωπο οχτάωρο εργασίας και ψηφίστηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

  Το νομοσχέδιο για την επαναφορά του εξαώρου εργασίας κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων και έπεται η συζήτηση του στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Θα είμαστε παρόντες σε όλη τη κοινοβουλευτική διαδικασία η οποία  εκτιμούμε ότι θα ολοκληρωθεί απρόσκοπτα καθώς είναι δεδομένη η θέση του Υπουργείου Εσωτερικών επί του θέματος.

  Συνάδελφοι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι χαμένος αγώνας είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται. Συλλογικά ο ΠΑΣΥΒΝ από το 2011 πραγματοποίησε ένα επίπονο, επίμονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο αγώνα, ο οποίος έφτασε πλέον στην Βουλή των Ελλήνων και οδεύει στην τελική δικαίωση.

Θα σας ενημερώνουμε άμεσα για τις εξελίξεις.

Επισκέπτες

Έχουμε 36 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube