Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (ERSO) προσλαμβάνει για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 130 βρεφονηπιοκόμους, προκειμένου να υπηρετήσουν στα Γραφεία της στις Βρυξέλλες και την ΙΣΠΡΑ (Ιταλία). Οι απολαβές τους θα ξεκινούν από 1934 ευρώ/μήνα. Το σύνολο των προσληφθέντων θα απορροφηθεί σταδιακά κατά την περίοδο 2016-2019 ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 23 Ιουλίου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://europa.eu/epso/apply/jobs/index_en.htm.

  Μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα γίνει η επιλογή των επικρατέστερων, με βάση την αξιολόγηση ταλέντου (τον Αύγουστο). Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμασίες δεξιοτήτων και τον Νοέμβριο θα εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα.

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης είναι οι Παιδαγωγοί να έχουν ολοκληρώσει σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Τομέα της Προσχολικής Φροντίδας και Εκπαίδευσης, που υποχρεωτικά πρέπει να συνδυάζονται με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών και απαραιτήτως ικανοποιητική γνώση (επίπεδο Β2) της Γερμανικής, της Αγγλικής ή της Γαλλικής γλώσσας.

Επισκέπτες

Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube