Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας πραγματοποίησε συνάντηση με τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, στους οποίους εξέθεσε το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης Παιδαγωγικού Προσωπικού που υφίστανται σήμερα στους Παιδικούς Σταθμούς όλης της Επικράτειας.

  Το Υπουργείο Εσωτερικών, μας ενημέρωσε ότι ο προγραμματισμός των προσλήψεων για το έτος 2015 με την υπ’αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.42Α/295/οικ.7058/11-03-2015   (ΑΔΑ:7ΧΨΥ465ΦΘΕ-Β7Ρ) εγκύκλιο του Υπουργείου, ζητήθηκε από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου ώστε να αποστείλουν όλα τα αιτήματά τους σχετικά με τις ανάγκες τους σε προσωπικό.

  Ειδικότερα όσον αφορά στις προσλήψεις, ζητήθηκε από το Υπουργείο να γνωστοποιηθεί από τους φορείς ποιες από τις ανάγκες καλύπτονται από εκκρεμότητες διορισμών ή προσλήψεων μόνιμου και αορίστου χρόνου προσωπικού που σχετίζονται με οριστικά αποτελέσματα διαγωνισμών που έχουν πραγματοποιηθεί από τον ΑΣΕΠ ή τους κατά τόπους φορείς.

  Όλες οι εκκρεμότητες θα συνεκτιμηθούν με τα αιτήματα των Δήμων που αφορούν νέες προσλήψεις.

  Μετά την διαδικασία του προγραμματισμού το Υπουργείο θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να καλυφτούν οι ελλείψεις που υφίστανται σε προσωπικό.

Επισκέπτες

Έχουμε 24 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube