Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας για την μεγάλη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν όλες τις προσπάθειές του.

   Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 13ου Πανελλήνιου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου ήταν πρωτοφανής και άνευ προηγουμένου ο όγκος των αιτήσεων συμμετοχής οι οποίες παρελήφθησαν εντός της προθεσμίας.

   Μετά από επιθυμία πολλών συναδέλφων, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτημα και εξόφλησαν εντός προθεσμίας αλλά δεν μπορούσαν να συμμετέχουν (λόγω κάλυψης όλων των δωματίων του ξενοδοχείου Dulac) το Δ.Σ. προχώρησε στην αναζήτηση άλλων πέντε ξενοδοχείων προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα τους.

   Εκφράζουμε αρχικά τη λύπη μας διότι απορρίφθηκε αυτοδίκαια μεγάλος αριθμός αιτήσεων οι οποίες υποβλήθηκαν ή εξοφλήθηκαν εκτός προθεσμίας.

Οι Σύνεδροι έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικά για τον τόπο διαμονής τους.

   Επίσης ενημερώνουμε ότι στις ώρες που έχουν ήδη αναρτηθεί θα αναχωρήσουν τέσσερα (4) λεωφορεία από Αθήνα και δύο (2) από Θεσσαλονίκη. Παρακαλούνται οι Σύνεδροι που θα μεταφερθούν να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης των λεωφορείων για να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

   Επισημαίνουμε ότι όσοι Σύνεδροι διαμείνουν εκτός του ξενοδοχείου Dulac χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από το συνεδριακό χώρο κατά την έναρξη και τη λήξη των εργασιών κάθε ημέρας του Συνεδρίου με λεωφορεία μισθωμένα από το Σύνδεσμο.

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι δεσμευτική για μας και μας δίνει δύναμη.

Στις 20, 21 & 22 Μαρτίου, η καρδιά της Προσχολικής Αγωγής θα χτυπάει στα Ιωάννινα.

Επισκέπτες

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube