Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, την διεξαγωγή του 13ου Πανελλήνιου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής με θέμα «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις Στην Προσχολική Αγωγή. Θεωρία & Πράξη».Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20,21 & 22 Μαρτίου 2015. Η κορυφαία Πανελλήνια επιστημονική διοργάνωση του ΠΑΣΥΒΝ, απευθύνεται στους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, στους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής των ΤΕΙ και ΑΕΙ, στους αρμοδίους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κάθε ενδιαφερόμενο.

Αφίσα 13ου Πανελλήνιου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής

  Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Ηπείρου.

  Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό επιμόρφωσης που θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες μοριοδοτούνται.

  Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Du Lac (Α. Μιαούλη & Ίκκου, Ιωάννινα)

ΙωάννιναΞενοδοχείο Du Lac

Προσοχή: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 06-02-2015.

  Στο 13ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες καθηγητές , από τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής και εκπαίδευσης των ΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ καθώς επίσης καθηγητές από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, που δραστηριοποιούνται ερευνητικά σε διαθεματικούς τομείς μεγάλου ενδιαφέροντος Επίσης θα συμμετέχουν μάχιμοι Παιδαγωγοί και Φοιτητές από την χώρα μας, που θα παρουσιάσουν αξιόλογες εργασίες - εισηγήσεις.

  Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

  Ακολουθούν αναλυτικά οι πίνακες με τα πακέτα για το κόστος συμμετοχής καθώς επίσης η δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο γραφείο του Συνδέσμου μας στο φαξ 210 82 39 573.

Παροχές  Κόστος
Επιλογή Α
(Με διαμονή)
 
 • Δύο Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων
 • Πρωινό γεύμα Σάββατο και Κυριακή
 • Δωρεάν πρόσβαση στο Διακύκτιο (free Wi-Fi)
 • Παρακολούθηση εργασιών συνεδρίου
 • Φάκελος με το έντυπο υλικό
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
 • Ένα coffee break το Σάββατο
 • Μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή 
Διαμονή σε
Δίκλινο/Τρίκλινο
Διαμονή σε
Μονόκλινο
Μέλος: 170€
Μη Μέλος: 180€
Φοιτητής: 100€
 Μέλος: 225€
Μη Μέλος: 235€
Επιλογή Β
(Χωρίς διαμονή)
 • Παρακολούθηση εργασιών συνεδρίου
 • Φάκελος με το έντυπο υλικό
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
 • Ένα coffee break το Σάββατο
 • Μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή
  Μέλος: 85€
Μη Μέλος: 95€
Φοιτητής: 60€

Για να εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, ακολουθείστε τα κάτωθι βήματα:

α) Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και αποστείλετέ την στο φαξ του Συνδέσμου το αργότερο έως 06-02-2015.
β) Το αργότερο έως 06-02-2015 καταθέτετε 50€ προκαταβολή, στον τραπεζικό λογαριασμό του ΠΑΣΥΒΝ στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού: 6446030020286, IBAN: GR0801714460006446030020286. Το καταθετήριο της τράπεζας το αποστέλλετε στο φαξ του Συνδέσμου αφού πρώτα αναγράψετε με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμό σας.
γ) Το αργότερο έως 05-03-2015 πρέπει να γίνει στην Τράπεζα η κατάθεση του υπόλοιπου ποσού, που αντιστοιχεί στο πακέτο που επιλέξατε. (αποστέλλετε και αυτό το καταθετήριο στο φαξ του Συνδέσμου)
δ) Με την αποστολή της αίτησης εγγραφής ή του καταθετηρίου, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα γραφεία μας για την επιβεβαίωση της παραλαβής τους στο 2108239503.
ε) Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για όσους δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως της 06-02-2015. Μετά την ημερομηνία αυτή και εφόσον υπάρχουν θέσεις θα υπάρξει προσαύξηση κατά 20%.
στ) Σε περίπτωση επιθυμίας τρίκλινου δωματίου, το κόστος είναι ίδιο με το κόστος του δίκλινου δωματίου, με τοποθέτηση extra bed.

  Ο Σύνδεσμος θα μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά των Συνέδρων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Ιωάννινα με επιστροφή. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνέδρων που θα μετακινηθούν, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα υπερβεί τα 45€ από Αθήνα για Ιωάννινα με επιστροφή και τα 35€ από Θεσσαλονίκη για Ιωάννινα με επιστροφή. (αν επιθυμείτε μετακίνηση, επιλέξτε το μέσα στην αίτηση συμμετοχής σας).

  Εκτός από την αίτηση που μπορείτε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε με φαξ, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής (μία από τις δύο επιλογές).

•Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.

Προσοχή:

 • Όλοι οι Σύνεδροι θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Du Lac όπου και θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στην οποία θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής κάποιου συνέδρου έως 06-03-2015, επιστρέφεται το σύνολο του καταβληθέντος ποσού. Σε περίπτωση που η ακύρωση πραγματοποιηθεί μετά της 06-03-2015 δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

Ανακοίνωση για μεταφορά συνέδρων

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Επισκέπτες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube