Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί όλους τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας που εργάζονται στους Παιδικούς Σταθμούς της χώρας, ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας, να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 27.11.2014 .

 ΑΦΙΣΑ ΓΣΕΕ ΑΠΕΡΓΙΑ 27.11.2014 ΑΦΙΣΑ ΑΔΕΔΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 27.11.2014

 Απεργούμε όλες και όλοι για να αντισταθούμε και να σταματήσουμε τις απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες στο χώρους εργασίας μας. Αγωνιζόμαστε για το δημόσιο και παιδαγωγικό χαρακτήρα της Προσχολικής Αγωγής. Αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση της ποιότητας παροχών προς το Παιδί και την  Οικογένεια.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
  Η μαζική συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Απεργία είναι εξαιρετικά σημαντική. Αν δεν τους σταματήσουμε, δεν θα σταματήσουν ! ! ! Το ωράριο εργασίας μας, τα υπεράριθμα παιδιά, η ελαστικές μορφές εργασίας (δίμηνες, πεντάμηνες & εντεκάμηνες συμβάσεις), οι τεράστιες ελλείψεις σε παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό καθώς επίσης και η μηδαμινή χρηματοδότηση καθιστούν αναγκαία την αγωνιστική συμμετοχή όλων μας.

  Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των νομαρχιακών μας επιτροπών, να μας ενημερώσουν έως την Τετάρτη 3.12.2014, για τα ποσοστά συμμετοχής των Παιδικών Σταθμών κατά Δήμο στην απεργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.

Επισκέπτες

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube