Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ, με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, ότι την Κυριακή 10 Νοέμβρη 2013 και ώρα 09:00πμ έως 3:30μμ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Οι Παιδικοί Σταθμοί σε Κρίσιμους Καιρούς».

Αφίσα - Ημερίδα στο Περιστέρι με θέμα: «Οι Παιδικοί Σταθμοί σε Κρίσιμους Καιρούς»

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί με την στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Χώρος Διεξαγωγής: ΚΥΒΕ Περιστερίου (Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 1)

  Η Ημερίδα απευθύνεται σε Παιδαγωγούς, Υπηρεσιακά Στελέχη (Διευθυντές, Τμηματάρχες), Προέδρους Παιδικών Σταθμών, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν θέματα με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον όπως:

  • «Η απαξίωση της Προσχολικής Αγωγής και των Παιδαγωγών υποθηκεύει το μέλλον της χώρας», Καλαϊτζή Ευαγγελία, Πρόεδρος ΠΑΣΥΒΝ
  • «Μιλώ για την κρίση με το παιδί», Νίκος Σιδέρης, Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής, Συγγραφέας
  • «Οι επιπτώσεις του μνημονίου στην Δημόσια Διοίκηση και στα Δικαιώματα των εργαζομένων», Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής
  • «Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα», Τσόχα Ευδοκία, Πρώην Διευθύντρια Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
  • «Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. στην εποχή των μνημονίων – Προάσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα τους – Ο ρόλος των εργαζομένων», Θέμης Μπαλασόπουλος, Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ
  • «Το Συνδικαλιστικό Κίνημα: Προκλήσεις και Προοπτικές σε μια περίοδο οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης» Γιώργος Χαρίσης, Μέλος Δ.Σ. ΑΔΕΔΥ
  • «Κρίσεις Προϊσταμένων στους Ο.Τ.Α.», Αναστάσιος Παπαγγέλου, Νομικός Σύμβουλος ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.

  Ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας στην Ημερίδα θα ενημερώσει για την πορεία της δικαστικής προσφυγής μας για το εξάωρο εργασίας καθώς επίσης για τα δικαιώματα των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, έργου και ΕΣΠΑ.

Κόστος Συμμετοχής:
Μέλη ΠΑΣΥΒΝ 10€
Μη Μέλη 15€

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείσθε:
Να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής (Την αίτηση μπορείτε να την συμπληρώσετε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ ή αφού την κατεβάσετε πατώντας εδώ, να την συμπληρώσετε και την αποστείλετε με φαξ στα γραφεία του Συνδέσμου μας (fax: 210 82 39 573)
Να καταθέσετε τη συμμετοχή σας στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 188/540033-34) και να στείλετε το καταθετήριο στο fax: 210-82 39 573, αναγράφοντας στην απόδειξη το ονοματεπώνυμό σας.

  Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την αίτηση και να καταθέσετε το κόστος της συμμετοχής σας στα γραφεία του Συνδέσμου μας ( Μάρνη 10, 1ος Όροφος, τηλ 2108239502, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους).

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος της συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί το αργότερο έως την Πέμπτη 7/11/2013.
Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε εδώ

Επισκέπτες

Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube