Ανακοίνωση - Συμπαράσταση ΠΑΣΥΒΝ Στους Καθηγητές

Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ
Μάρνη 10, 10433 Αθήνα
Τηλ: 210 8239503
Fax: 210 8239573
email: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.pasyvn.gr

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των καθηγητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  Η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, που απορρέουν από τον εξαιρετικά δύσκολο εκπαιδευτικό τους ρόλο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και το Δημόσιο χαρακτήρα της Παιδείας.

  Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης, όπως εκδηλώθηκε, με την προκαταβολική επιστράτευση των καθηγητών, δίνει «μάθημα» σε όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς και τους μαθητές για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η τρικομματική κυβέρνηση το περιεχόμενο, την ουσία τα προβλήματα και την προοπτική της Δημόσιας Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

  Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ, που εκπροσωπεί τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας που εργάζονται στους Παιδικούς Σταθμούς, δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσήλωσή του στην αναγκαιότητα ενιαίας δυναμικής και συντονισμένης δράσης παιδαγωγών και εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων για την ανάδειξη και την επίλυση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων της προσχολικής αγωγής και της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                     Η Γραμματέας
Καλαϊτζή Ευαγγελία          Προβατά Βασιλική

Επισκέπτες

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ Facebook ΠΑΣΥΒΝ Twitter ΠΑΣΥΒΝ YouTube